støt vores sponsorer

Esbjerg Triatlon 2017
Opret en profil eller log ind

Vi har desværre valgt at aflyse Esbjerg Triatlon 2017, da stævnet har for få forhåndstilmeldte. Vi kan tilbyde at overføre jeres deltagelse til Haderslev Triatlon d. 28. maj kvit og frit, hvor der er en 1/10 jernmand. Alternativt skal I have jeres deltagergebyr retur. Jeg skal kende jeres svar senest søndag d. 21. maj.

Kurt
Formand for multiatleter

For 9. år i træk inviterer multiatleterne til Esbjerg triatlon. Nu med stafet og chip. Esbjerg triatlon er en konkurrence, der henvender sig til både børn og voksne. Esbjerg Triatlon er den perfekte afslutning på vintersæsonen og du kan se hvor langt vinterens træning har bragt dig. Samtidigt er Esbjerg Triatlon den perfekte opstart på sommerens konkurrencer, hvor du har mulighed for at afprøve det nye grej, som du har anskaffet dig.
Første heat efter børnene er forbeholdt kvinder. Er vi så heldig, at der kommer flere end 24 kvinderne, så vil 25+ kvinder kun komme i baner med andre kvinder.

For de voksne er det  distancen 4-18-4, mens børnene laver en 1-4-1. Klik her for at se billederne fra sidste år.

Klik her for at se resultaterne fra 2015 og 2016

Praktiske oplysninger om Esbjerg Triatlon d. 21. maj 2017, som du kan sætte på døren til køleskabet.

Program for dagen:

Der er følgende foreløbige program for dagen:

11.00: Registrering åbner. Der er åbent frem til klokken 12.30.
12.30: Registrering lukket.
12.45: Briefing udenfor ved udgangen fra svømmehallen (klik her for at læse den foreløbige briefing).
13.00: Start af børneheat i triatlon.
13.15: Start af første heat med voksne i triatlon (Vi starter et heat hvert kvarter).
14.30: Børnenes præmieoverrækkelse og lodtrækning (senest).
15.30: Præmieoverrækkelse til de voksne og lodtrækning (senest).

Hjerting skole.

Distancer Distance: Voksne.Født 2004 og tidligere:
Triatlon: 375 m svømning - 18 cykling - 4 km løb

Børnedistance. Født 2005 og senere
Triatlon: 75 m svømning - 4 km cykling - 1 km løb.

Ruterne (klik): Cykelrute: ud-hjem rute på 18 km for de voksne og 4 km for børnene. Børnene cykler på de voksnes løberute
Løberute: Ud-hjem rute på 4 km for de voksne og 1 km for børnene. Børnene løber på græsplænen.
Registrering 11.30- 12.30. I stævneområdet på græsplænen bag svømmehallen.
Omklædning: Hjerting Skole. Gl.Guldagervej 53.
Aldersklasser:
Voksne: Født 2004 og tidligere.
Børn: født 2005 og senere.
Deltagelse: Deltagelse sker på eget ansvar. Cykelhjelm er et krav for deltagelse. Kan lånes i begrænset omfang.
Startgebyr:

200 kroner for voksne.
100 kroner for børn.
300 kroner for stafetter
Medlemmer af multiatleterne: 150 kroner for voksne og 50 kroner for børn samt 200 kroner for stafetter.
Ved eftertilmelding opkræves 50 kroner ekstra.

Forplejning Vand på løberuten. Vand, saft og frugt i mål. Der kan købes kaffe, kage og boller
for en billig penge. så tag lidt småpenge med.
Tilmelding: Forhåndstilmelding senest fredag d. 19. maj 2017.
Eftertilmelding: Kan ske på stævnedagen. Ekstra gebyr på 50 kroner.-
Præmier Naturaliepræmie til vinderen i hver klasse m/k
Parkering Skolens parkeringspladser kan benyttes
Kontakt Stævneudvalget.